به گزارش گروه بهداشت طبنا( خبرگزاری سلامت)، توجه به نوع مواد غذایی مصرفی روزانه و استفاده از منابع غذایی مفید در سبد تغذیهای نقش بسیار زیادی در حفظ سلامتی جسمی و روانی افراد دارد؛ به طوری که تغذیه سالم مهمترین فاکتور حفظ سلامت و طول عمر به شمار میرود.
زهرا عبدالهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، در پاسخ به این پرسش که «وضعیت تغذیهای مردم چگونه است؟»، اظهار داشت: اکنون مصرف قند، نمک و چربی در رژیم غذایی مردم زیاد است؛ یعنی مصرف شیرینیها، فست فودها نوشابههای گازدار و چیپس و پفک که فاکتورهای تغذیهای خطرناک هستند و نقش زیادی در ایجاد اضافه وزن، چاقی و بیماریهای غیر واگیر دارند، خیلی زیاد است.
وی با تأکید بر اینکه مردم باید سبزیجات، میوهها، حبوبات، نان و غلات سبوسدار را بیشتر مصرف کنند، بیان داشت: یکی از اولویتهای نظام سلامت در برنامه تغذیه، اصلاح الگوی تغذیه مردم است؛ یعنی کاهش مصرف قند، نمک و چربی و از سوی دیگر افزایش مصرف حبوبات و منابع غذایی که حاوی فیبر هستند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: مصرف این مواد غذایی نقش مهمی در پیشگیری از اضافه وزن، چاقی و به دنبال آن پیشگیری از دیابت، انواع سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی دارد.(فارس)
نظر شما